top of page

Ons verhaal

BuitenInn-112_edited.jpg

Appels groeien aan bomen. Logisch… maar wij waren dat besef kwijt geraakt. 

 

Wij willen weer weten waar ons eten vandaan komt, hoe de verhoudingen in de natuur werken, rondscharrelen over het erf. Heel veel buiten zijn, buiten dingen doen en allerlei soorten mensen ontmoeten en spreken. 

 

Daarom zijn we BuitenInn begonnen. 

Ons team

Steeds meer mensen & organisaties verbinden zich aan ons en deze bijzondere plek. Zo maken we samen een steeds groter verschil
 

Doe je met ons mee!? 

Team Buiteninn

BuitenInn-098.jpg

🎥 Joggem Simons - Een filmmaker met 25 jaar ervaring, nu deel van ons inspirerende verhaal.

Hij gelooft in de immense kracht van de natuur en leidt de groene revolutie.

Joggem Simons

BuitenInn-093.jpg

😊 Linde Nieuwenhuis - Jarenlang werkzaam in de zorg en altijd bezig geweest met het welzijn van anderen. Linde beheert ons restaurant en terras en is het aanspreekpunt voor onze gewaardeerde Oekraïense gasten.

Linde Nieuwenhuis

BuitenInn-096.jpg

🍽️ Marloes Heering - In eerste instantie aangetrokken vanwege haar horecatalent, blijkt Marloes nog veel meer te bieden te hebben. Haar culinaire vaardigheden en imker-passie dragen bij aan onze unieke sfeer.

Marloes Heering

BuitenInn-095.jpg

🍻 Ralph Sturkenboom - Een horeca-expert met een schat aan ervaring als eigenaar en medewerker in diverse horecabedrijven. Ralph helpt ons om ons terras en restaurant tot in de puntjes vorm te geven, zowel praktisch als qua sfeer.

Ralph Sturkenboom

BuitenInn-100.jpg

🤝 Joris Broek - De consultant die leiderschap, samenwerking en zelforganisatie naar een hoger niveau tilt. Zijn missie? Mensen de magie van buiten zijn laten ontdekken.

Joris Broek

BuitenInn-099.jpg

🌿 Eline ten Hove - Een voormalig ziekenhuisprofessional die de hectiek van de OK achter zich liet om zich te wijden aan de natuur. Ze is de drijvende kracht achter de verhuur en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Als bonus is ze een meester-imker.

Eline ten Hove

BuitenInn-102.jpg

🏡 Niek Wagemans - Voormalig bouwkundige in de architectuur en kunstenaar, hij richt zich op het hergebruik van spullen, plekken en gebouwen, en geeft onze visie vorm, zowel in concept als in de praktijk.

Niek Wagemans

Bart 2_edited.jpg

🏕️ Bart Bruinsma - Een visionair en mede-eigenaar van Camping de Lievelinge, hij heeft de standaard gezet voor kamperen, buiten zijn en verbinding. Met zijn jarenlange ervaring gidst hij ons door de uitdagingen en kansen op weg naar succes.

Bart Bruinsma

BuitenInn-094.jpg

💼 Neil Tjin - De financiële meester achter ons avontuur. Als ondernemer en mede-oprichter van vastgoedfinancier Domivest, streeft Neil naar een erfgoed van schoonheid voor zijn kinderen en toekomstige generaties.

Neil Tjin

BuitenInn-097.jpg

🌟 Arianne ten Hove - Altijd klaar om iedereen te verwelkomen en te ondersteunen. Haar gastvrijheid kent geen grenzen, en we moeten haar soms zelfs een beetje afremmen, omdat ze zo enthousiast is om voor onze gasten te zorgen. Met Arianne aan boord, voel je je meteen thuis.

Arianne ten Hove

BuitenInn-101.jpg

☕ Hanna Liashenko - Een bewoner en teamlid met een buitengewoon verhaal. Als voormalige barista in Oekraïne zette ze dagelijks meer dan 300 kopjes koffie en straalt ze een ongekende energie uit.

Hanna Liashenko

Onze partners

Binnenkort!

Naam bedrijf - bedrijfsnaam

Philadelphia_edited.jpg
stichtingviaviewelzijn1.jpg
logo-Rijssen-Holten.jpg
Logo.png
Logo.png
Logo.png
bottom of page