top of page
dji_fly_20231025_085736_38_1698217092901_photo_optimized.jpeg

Waarom we doen wat we doen.

Stel je voor: een plek waar elk initiatief, elke stap voorwaarts, een betekenisvolle impact heeft op zowel sociale als ecologische aspecten. Dat is precies waar BuitenInn voor staat. Het begon allemaal met een simpele vraag: wat kunnen wij doen om bij te dragen aan een betere wereld?

Die vraag bracht ons in beweging, en zo ontstond BuitenInn. Hier, te midden van weelderig groen, gaan we actief aan de slag met de zorg voor onze omgeving. Door te investeren in onze bodem, vergroten we de biodiversiteit, slaan we CO2 op en verbeteren we de waterhuishouding. Op die manier creëren we een duurzame toekomst, stap voor stap.

Maar onze missie gaat verder dan alleen ecologische zorg. BuitenInn is een plek van verbinding, een veilige haven waar we samen met de gemeente Rijssen-Holten ruimte bieden aan 100 mensen die de wreedheden van de oorlog in Oekraïne zijn ontvlucht. Hier vinden zij niet alleen onderdak, maar ook steun en een nieuw begin.

En dat is nog niet alles. We geloven in inclusiviteit en empowerment. Daarom bieden we samen met Philadelphia kansen aan mensen met een verstandelijke beperking om bij ons te werken en te ontdekken dat hun bijdrage waardevol is. Zo bouwen we aan een gemeenschap waar iedereen meetelt.

 

Samen willen we een positieve verandering creëren. En daarbij, een fantastische gastervaring bieden!

Graag met ons in contact komen?

Geen vraag of idee is ons te gek

bottom of page