top of page
08 IMG_7402.jpeg

We zijn het zelf gaan doen. IMPACT maken Groen, Sociaal, Duurzaam. Dat is waar wij voor staan en waar we met een heel team elke dag aan werken. We pakken actief aan, we experimenteren en we inspireren.

 

Natuurverbetering, regeneratieve landbouw, duurzaam (ver)bouwen en gebruik van energie, opvang van Oekraïeners en dagbesteding voor mensen die dat nodig hebben. Deels in ontwikkeling, deels al aanwezig. 

 

Hier verbinden we mensen onderling en mens en natuur. En door allemaal een klein beetje eigenaar te worden van deze mooie plek, bouwen we samen aan een stukje toekomstbestendig Nederland. Laat het ook jouw plek worden!

Doe mee, dit kan al vanaf € 1000,-. (en we bieden ook nog een mooi financieel rendement)


Ruimte voor mens & natuur

Appels groeien aan bomen. Logisch… maar wij waren dat besef kwijt geraakt. 

 

Wij willen weer weten waar ons eten vandaan komt, hoe de verhoudingen in de natuur werken, rondscharrelen over het erf. Heel veel buiten zijn, buiten dingen doen en allerlei soorten mensen ontmoeten en spreken. 

 

Daarom zijn we BuitenInn begonnen. 

 

Doe je met ons mee!? 

Vacature

Kom jij ons team versterken?
 

Vacature: Housekeeping

Wie zijn wij

Wij zijn een jong, enthousiast en dynamisch team bestaand uit collega’s die allemaal het hart op de juiste plek hebben. Samen bouwen wij aan de toekomst van ons bedrijf, er gaat nog veel gebeuren. Omdat wij zo snel groeien denken wij jou veel te kunnen bieden op onze prachtige locatie: BuitenInn het Overveen. Samen ontdekken en leren wij elke dag en van die uitdaging kun jij onderdeel zijn: wij zoeken jou!

 

Wie ben jij?

Jij bent een hele enthousiaste collega die geweldig goed kan huishouden en die het heerlijk vindt om onze gasten een totaalervaring te kunnen bieden, met net dat beetje extra.

 

Wat verwachten wij van jou:

Als onze housekeeper ben je o.a. verantwoordelijk voor het schoonhouden van diverse locaties die wij voor verhuur aanbieden. Je hebt oog voor detail en zorgt dat alles spik en span is.Je kunt goed samenwerken en uiteindelijk vorm je een goed geolied team met je directe collega’s. Soms moet je onder druk kunnen presteren, maar dat zie je als een uitdaging. Je bent in elk geval op maandag en vrijdag beschikbaar en de rest van de werkweek ben je flexibel inzetbaar, uiteraard in goed wederzijds overleg. Contractueel: flexibel 5 tot 20 uur per week.
 

Wat kunnen wij jou bieden:

Allereerst een super leuke locatie waar heel veel gebeurt, je groeit en ontdekt met ons mee. Jouw mening wordt gewaardeerd en je bent een onmisbare schakel binnen ons team. De werkuren worden ruim vooraf met je afgestemd. Soms kan het op afroep zijn, maar altijd minimaal 48 uur van te voren. Het salaris is conform CAO met een beetje extra, maar dit bespreken we verder tijdens de kennismaking.

 

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken en wil je solliciteren?

Neem dan contact met ons op via info@buiteninn.nl en laat ons weten wie je bent en wat je motivatie is en hoe wij jou het beste kunnen bereiken, dan nemen wij in elk geval weer zo snel mogelijk contact met jou op.

Agnda
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
Hotel
klaprozenburghtklein.jpg

Accommodaties 

Accommodaties

Binnen en buiten lopen in elkaar over. Comfort en nét even anders. De komende tijd ontwikkelen we diverse accommodaties waarin jij BuitenInn kun beleven. Hou onze verhalen in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. En ook in 2023 kun je al

komen genieten.

Groepen 

Met de hele familie een paar dagen even helemaal weg? Of zoek je naar een comfortabele plek voor jouw team? Onze groepsaccommodatie ‘de Burght’ biedt volop binnen & ruimte voor spelen, samenwerken, ontspannen en genieten 

•Knop meer informatie

 

Appartementen 

In ontwikkeling: 10 comfortabele appartementen BuitenInn stijl


Kamers

In juli 2023 vergroten we ons aanbod met drie comfortabele kamers met eigen voorzieningen zoals badkamer, koffiezetapparaat, beddengoed. Geschikt voor 1 of 2 personen

 

Tiny houses

In ontwikkeling: kleinschalig groen recreatiepark met 25 comfortabele tiny houses. De ultieme BuitenInn ervaring komt er aan  

DSC_0181.JPG
Lokaal

Kom je uit de buurt of van verder weg? Onze (t)huiskamer in het buitengebied van Rijssen-Holten is voor iedereen. Hier komt alles op onze BuitenInn samen. Gezelligheid, genieten, informatie én sociale activiteiten. 

 

Eten & drinken 

Linde en haar team staan met open armen voor je klaar. Want hier kun je genieten van (h)eerlijke producten met een verhaal. En bij voorkeur duurzaam en lokaal. Zoek een fijn hoekje in onze (t)huiskamer of op ons terras. Of ga je voor een picknickmand en zoek je een mooie plek ergens op de boerderij?

 

Kom overdag spontaan langs op dinsdag t/m zaterdag. Ben je met een groter gezelschap? Speciale dieetvragen? Neem contact op en laat het ons even weten 

 

Evenementen  

We organiseren regelmatig gezellige, kleinschalige evenementen voor jong & oud. Houdt onze agenda in de gaten voor meer informatie. En heb je zelf een goed idee? Neem contact met ons op, dan doen we het samen


Activiteiten 

Combineer jouw bezoek aan onze BuitenInn met een van de activiteiten die wij (eventueel samen met lokale aanbieders) voor je verzorgen. Klootschieten? Yoga workshop? Catering? E-bike huren? Teambuilding workshop? Wandelen met een gids? Neem contact met ons op, dan bepalen we samen wat het beste past. 

 

Groen toerisme punt 

Niet alleen onze BuitenInn is mooi, ook de omgeving is een waar buiten-paradijs. Aan twee kanten kijken we uit op een prachtig bos in de verte: de Borkeld en Nationaal Park Sallandse heuvelrug. Maak een pitstop tijdens een van de vele wandel- en fietstochten die langskomen. We helpen je graag met het kiezen van een leuke route, of vertellen je meer over de omgeving. Liever shoppen? Rijssen, de modestad van Twente, ligt letterlijk om de hoek. 

WhatsApp Image 2023-07-19 at 19.55.52.jpeg

Het Lokaal

Het Lokaal

WhatsApp Image 2023-07-19 at 19.55.54.jpeg
zakelijk ontmoeten_edited.png

Hub

Onze hub is een plek voor ontmoeten. Hier kun je aarden en vind je ruimte om weer in beweging te komen. Organiseer jouw bijeenkomst en ontdek de voordelen van BuitenInn werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Vergaderen & workshops

Even helemaal weg van kantoor? Kom binnen en/ of buiten vergaderen. Nieuwe ideeen, nieuwe energie. Combineer jouw vergadering met (h)eerlijke catering uit ons Lokaal, of een activiteit op maat.

Broedplaats

Van ZZP-er tot multinational: Onze broedplaats  geeft jou de ruimte om BuitenInn te werken. Wil je een (vaste) dag per week een flexwerkplek in combinatie met de beste koffie van Twente? Of eens per maand je teambijeenkomst hier organiseren en ter plekke kiezen of je binnen of buiten wilt brainstormen? Onze supersnelle wifi houdt je in verbinding.   


Retraites

Wij geven ruimte voor jouw retraite aanbod, zoals yoga, zelf ontwikkeling, healing, coaching en meer. Zoek je comfortabele binnen & buiten ruimte voor een dag of weekend? Samen bepalen we de mogelijkheden op basis van jouw behoefte    

Speciale bijeenkomsten 

Bijzondere levensmomenten vragen om een bijzondere locatie. Trouwen in onze vogelkijkhut? Een gezellige familiereünie met een (h)eerlijke barbecue? Laten we er samen iets speciaals van maken

Hub

07 IMG_7198.jpeg
Boerderij

Samen ontwikkelen we onze groene BuitenInn stap-voor-stap. De voormalige melkveehouderij van 18 hectare krijgt nieuwe bestemming. Wat past hier & nu het beste? Stap-voor-stap creëren we hier een nieuw toekomstbestendig stukje Nederland.  

 

Landbouw

Samen met buren en specialisten onderzoeken we wat de bodem van onze landbouwgrond nodig heeft om nog gezonder te worden. Hoe kunnen we meer biodiversiteit creëren? Welke manier van landbouw past hier het beste bij? En hoe verhouden deze keuzes zich tot de groene transitie in de regio? Volg onze verhalen, of kom een kijkje nemen op locatie. 

 

Natuurbeleving 

Een groot gedeelte van onze boerderij is inmiddels getransformeerd naar ‘nieuwe natuur’. Of eigenlijk: teruggebracht naar de natuurlijke staat van voorheen. Een waar vogelwalhalla is het resultaat. Kom scharrelen, kijk je ogen uit in de vogelkijkhut, leer over de bijen van onze Eline, kom buiten spelen. Ervaar buiten zoals dat op deze plek bedoelt is. 


Welzijn & zorg

Deze plek is voor iedereen die buiten ook van binnen in wil ervaren. Dus ook voor mensen die wat minder vanzelfsprekend meekomen in de maatschappij. Daarom werken we samen en geven we ruimte aan partner collega’s van Philadelphia Zorg en Viavie Welzijn. Want iedereen telt mee en doet mee op onze boerderij.  

 

En dat geldt ook voor mensen van verder weg. Daarom hebben we samen met de gemeente Rijssen een buurschap ontwikkeld voor mensen uit Oekraïne. Een veilig thuis BuitenInn, midden in de samenleving. 

 

Leer- & maakplaats

Binnenkort bouwen we een leer- & maakplaats. Hier kan er worden geklust op en aan de boerderij, want er is de komende jaren meer dan genoeg te doen. Maar dat is niet alles: hier kun je straks ook leren klussen en creëren. Hoe maak je bijvoorbeeld een vogelhuisje? 

IMG_5403.jpeg

Boerderij

Boerderij

Eline met bijen.jpg

Insta feed

Investeren

Bouwen aan de toekomst van Buiteninn

Wij zijn begonnen aan een nieuwe fase. Met nieuwe mensen bouwen we door op deze mooie plek! Meer weten, tips of zelf mee doen?

Bouw met ons mee

Groen team

​Ik wil helpen in het groen team

tractor.png
terrace.png

Horeca team

​Ik wil helpen in het horeca team

team.png

Samenwerken

Mijn organisatie wil partner worden

BuitenInn totaal drone_edited.jpg
deal.png

Innvesteren

Creëer en investeer in een toekomstbestendig Nederland:

We zijn een plek waar mensen de natuur kunnen ontdekken. Waar we zorgen voor meer biodiversiteit, een bodem die beter water vasthoudt en waar door de toename van natuur, CO² wordt opgeslagen.

Zo zorgen we ervoor dat we een goed evenwicht kunnen aanbrengen met blijvende meerwaarde voor de omgeving, voor Nederland en de generaties na ons.

Investeren kan al vanaf € 1000,- en door ook een goed financieel rendement te bieden, oplopend tot 10% per jaar, is investeren extra aantrekkelijk.

Laten we dit samen doen. Deze plek is voor ons allemaal!

Lees, door te klikken op onderstaande button, meer over onze plannen, wat de investering jou aan rendement biedt en hoe we dat voor elkaar krijgen.

Geniet mee en volg onze verhalen

Graag met ons in contact komen?

Geen vraag of idee is ons te gek

bottom of page