top of page

Appartementen

Max. 4 PERSONEN

Onze verbouwing (make-over/glow-up) van de appartementen is klaar! Vanaf 1 mei zijn deze 4 appartementen. 3x 4-persoons, 1x 2-persoons, te boeken. Wij worden heel erg vrolijk van het resultaat.

Kom heerlijk onthaasten in onze prachtige en volledig gerestylde appartementen. 

 

De 4 persoons appartementen hebben 2 slaapkamers waarin elk een nieuw 2-persoons Auping-bed staat.

Het appartement is voorzien van een eigen badkamer met douche en wasbak, het toilet is apart.

Daarnaast beschikt u over een kitchenette voorzien van een kookplaat (gas), Nespresso-apparaat, waterkoker en alle andere benodigdheden om zelf te kunnen koken.

Per verblijf zullen de bedden voor u opgemaakt zijn en er 2 handdoeken pp. klaarliggen.

 

Omgeving en natuur

Vanuit het zitgedeelte van de appartementen dwaalt uw zicht uit over de appartementstuinen naar het kruidenrijk grasland. Hierin loopt ons privé-voetpad waarop u na een korte wandeling onze vogelkijkhut bereikt. Rondom de vogelkijkhut is een waar vogel-eldorado voor de echte (aspirant) kenners. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de vogelsoorten die hier verblijven.

Ons perceel wordt vrijwel volledig omgord door percelen van Staatsbosbeheer. Hierdoor zijn al die uitgestrekte kilometers natuurgebied eigenlijk onze achtertuin, waar heerlijk gewandeld kan worden.

 

Op fietsafstand zijn de bruisende centra van Rijssen en Holten te vinden. In deze plaatsen kunt u heerlijk winkelen in Rijssen of cultuur & natuur beleven op de Holterberg in Holten.

Op rij-afstand is Deventer te vinden. Dit een prachtige historische stad gevestigd aan de IJssel. Deze stad verdiend ook echt de aanbeveling om ontdekt te worden.

bottom of page